Totale productiecapaciteit stijgt tot 85 GWh

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gravity Forms Material Design

Digrom energy produceert sinds 2012 1,5 MW en draait voornamelijk op organisch biologisch afval. De opgewekte energie wordt integraal geleverd aan Ardo nv. De nood aan extra energie en de mogelijkheid tot de afzet van meer groenteresten samen met de kennis, expertise en mogelijkheid om een extra motor van 1,5 MW te bouwen hebben voor een snelle beslissing gezorgd. Sinds begin november 2016 is de volledige 3 MW operationeel en draait de installatie op volle toeren. Opnieuw een mooie gecombineerde realisatie van BiogasTec en Trevi. Deze site zal nu om en bij de 80.000 ton afval verwerken aangevuld met 10.000 ton energiegewassen en bijna 25 GWh produceren. Dit brengt de totale productie van alle biogasinstallaties op ruim meer dan 85 GWh per jaar, goed voor de energieconsumptie van ruim 24.000 gezinnen.