De natuur blaakt van energie
voor uw bedrijf

Trevion levert uitsluitend groene en lokaal geproduceerde elektriciteit, afkomstig van onze eigen biogascentrales, windturbines en talloze PV-installaties verspreid over heel Vlaanderen. Dankzij deze hernieuwbare energiebronnen wordt er vrijwel geen CO2 uitgestoten en is de opgewekte energie duurzaam en milieuvriendelijk. Door te kiezen voor Trevion draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar geniet uw bedrijf eveneens van de vele voordelen van groene stroom.

Waarvoor kan u bij Trevion terecht

Duurzaam én spaarzaam ondernemen, dit zijn de bouwstenen van ons verhaal. Een groenere toekomst en een beter milieu, daar zorgen wij voor. Indien uw bedrijf zelf groene elektriciteit opwekt en de opwekking is hoger dan uw verbruik, dan kunnen wij de overtollige groene energie aankopen dankzij een injectiecontract. Wij verkopen deze groene stroom aan bedrijven die op zoek zijn naar duurzamere oplossingen. Om uw bedrijf in zijn totale energiebehoefte te voorzien, leveren wij ook aardgas.

Verkoop groene elektriciteit

Aankoop groene elektriciteit

Verkoop Aardgas

Dit beloven wij u

100% groene en lokaal opgewekte stroom

Wij verwerken organische afvalstromen in onze biogasinstallaties en zetten deze om in methaan, waarna elektriciteit en warmte worden opgewekt met behulp van warmtekrachtkoppeling. Dankzij deze duurzame oplossing voor het verwerken van organisch afval worden groene energie en warmte geproduceerd. Al onze biogasinstallaties zijn ISO 9001 en 14001 gecertificeerd, wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Persoonlijke service en opvolging

Onze professionele medewerkers staan altijd met een glimlach klaar om u te helpen en te begeleiden. U heeft een persoonlijke accountmanager die alles opvolgt en u de meest voordelige contracten aanbiedt. Trevion staat voor groene energie. Het is al jaren ons vak, we zijn groen in ons hart maar zeker niet achter de oren.

Transparante en scherpe prijszetting

Heldere prijzen, dat is waar wij voor staan. Door een efficiënte werking en doordachte inkoop van groene energie kunnen wij u tegen scherpe tarieven energie leveren. Geen kleine lettertjes bij ons, maar duidelijke tarieven zonder verassingen achteraf.

Wij doen dit niet alleen

Trevion is deel van de Trevi groep, die meer doet dan alleen energie leveren. Wij helpen bedrijven ook met energie opwekken. Is uw bedrijf dus van plan om slim te investeren in zonnepanelen, windmolens of warmtekrachtkoppelingen? Doe dan een beroep op onze expertise. Een multidisciplinair team van meer dan 180 werknemers staat klaar om uw bedrijf te helpen met de energietransitie.

Neem zeker eens een kijkje op de website van Trevi.

Deze bedrijven kozen al voor 100% groene stroom van hier

Contactformulier

Offerte op maat